Как даваме кредити

НетКредит ти предлага Кредит до 500 лв. или Кредит на вноски изцяло чрез интернет.

Избери вида на кредита, сумата и срока. Попълни личните си данни и въведи кода за потвърждение, който ще ти изпратим. Това е всичко! Без хартиени договори и посещение в офис.

Ако заявката ти е одобрена, ще изпратим парите до минути в рамките на работното ни време. Можеш да ги изтеглиш от банковата си сметка, от банкомат или от каса на EasyPay.

За да получиш кредит от нас, единственото условие е да си на възраст между 18 и 65 години. Въпреки това, можем да ти откажем кредит, ако имаш лоша кредитна история или не сме сигурни в достоверността на предоставените данни.

Каква е нашата услуга?

Бърза, лесна и гъвкава:
  • Отговор на твоята заявка за минути.
  • Без да ставаш от компютъра.
  • Получаваш сумата, от която се нуждаеш, за нула време.

Какво очакваме от теб?

Да вземеш кредит само ако си сигурен, че можеш да го върнеш навреме. Да бъдеш коректен към нас, както и ние сме коректни към теб.

С кои градове работим?

Услугата ни е достъпна за територията на цялата страна.

Как да разбереш дали си одобрен?

Дали си одобрен можеш да разбереш чрез email или SMS, който ще ти изпратим.

Как сключваме договор?

Договорът за кредит сключваме онлайн, съгласно Закона за предоставяне на финансови услуги от разстояние. Процедурата е максимално улеснена. След като подадеш заявка за отпускане на кредит, ние я обработваме за минути в рамките на работното ни време. Ако те одобрим, ще ти изпратим договор по електронната поща, с чиито условия трябва да се запознаеш и съгласиш. След като получим потвърждение, че приемаш нашия договор за кредит, той става легален и обвързващ.

Защитени ли са личните ти данни?

Да, НетКредит гарантира 100% защита на личните ти данни.

Можеш ли да теглиш нов кредит преди да си изплатил стар?

Ако имаш необходимост от допълнителна сума, може да се свържеш с нас на info@netcredit.bg. В зависимост от текущия ти кредит, ще обсъдим заедно възможностите.

В заявката си за кредит си посочил, че искаш да получиш парите по банков път, но ще ти е по-удобно чрез EasyPay. Има ли възможност за промяна?

Да, това е възможно, но само в случай, че се свържеш с нас преди да е нареден превода по банковата ти сметка. Ако искаш промяна, трябва да се свържеш максимално бързо с нас.

Как можеш да получиш информация за състоянието на своя кредит?

Информация можеш да получиш на телефон: 0700 160 20 или в секция "Чат" на уеб страницата ни или на имейл : info@netcredit.bg.

Какво става, ако не върнеш кредита навреме?

НетКредит записва всички отпуснати кредити в Централния кредитен регистър. Просрочените кредити влошават кредитната ти история и намаляват шансовете ти за бъдещо кредитиране.

Какво става, ако върнеш кредитa предсрочно?

Ако върнеш кредита предсрочно, ние ще начислим по-малка лихва за ползване, отговаряща на броя дни, в които си ползвал кредита.

Защо да ни се довериш?

Защото сме институция с дългогодишен опит във финансовата сфера. Вписани сме в регистъра на БНБ и сме регистриран администратор на лични данни, което дава на клиентите ни допълнителна сигурност.

Искаш да научиш повече?

За подробна информация разгледай общите условия за кредит до 500 лв. и кредит на вноски.

Към кого можеш да се обърнеш ако имаш допълнителни въпроси?

Винаги можеш да се свържеш с кредитните ни специалисти на телефон 0700 160 20 или в секция "Чат" на уеб страницата ни или на email : info@netcredit.bg.
Свали мобилното
приложение